Services

Uitbraak Service UVC Robot

De huidige ontwikkelingen rondom de COVID-19 pushen de noodzaak voor de inzet van Thor UVC. Kampt u momenteel met een uitbraak en wilt u weten of u THOR UVC uitbraak service ook voor langere periode kunt inhuren, dan bent U bij het goede adres.  Bij Psimco kan de THOR UVC op verschillende manieren gebruikt worden. Dit door aankoop, huur of leasing.

Zoals u weet, zijn de gevolgen van een uitbraak groot, zowel voor de patiënt als de maatschappij. Het financiële verlies dat een uitbraak met zich meebrengt, is groot. Vaak moeten afdelingen compleet ontruimd worden. Dit is tijdrovende activiteit en leidt tot veel onrust voor patiënten, naaste familieleden en personeel in de zorginstellingen.

Gevolgen uitbraak

Jaarlijks hebben we te maken met vele uitbraken waar een desinfectie nodig is als gevolg van een virus- of bacterie uitbraak. MRSA, VRE en Norovirus zijn zeer moeilijk te bestrijden. Zorginstellingen hebben hier mee te maken. Dit leidt in veel gevallen tot een opnamestop van patiënten, operatiekamers worden gesloten en de bezoekregelingen moeten worden aangepast.

Met THOR UVC desinfecteert u gemiddeld 15-20 ruimtes per normale werkdag.

Er behoeven geen extra maatregelen genomen te worden m.b.t. afplakken van ventilatie roosters, deuren en/of ramen. Er hoeft niet uitgewasemd te worden na de behandeling. THOR UVC  is een droog desinfectie proces. Eenvoudig en veilig in gebruik.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat U THOR UVC extra wilt inzetten bij uitbraken van bacteriën & virussen op patiëntenkamers, spoelruimtes, en apparatuur die op meerdere kamers komt (bloeddrukmeters, verbandkarren en pompen).Na het gebruik van THOR UVC kan de ruimte meteen in gebruik genomen worden.  Dit bespaart u veel tijd en geld. De onrust keert snel weer tot de nodige rust.

Onder controle

Via ons servicebedrijf krijgt U de uitbraak binnen de 24 uur onder controle.
Door THOR UVC als extra laag van bescherming toe te voegen bovenop uw bestaande infectiepreventie-inspanningen houdt u de bacteriële load in uw patiënt/cliëntgebonden ruimte structureel laag. Zodoende biedt u uw patiënten/cliënten, families/partners en uw medewerkers een veilige zorg- en werkomgeving.

Korte termijn huur

Na einddesinfectie van een patiëntenkamer is de besmette kamer door inzet van Thor UVC binnen een uur weer beschikbaar. Mocht u een einddesinfectie van een patiëntenkamer willen doen na opheffing isolatie dan kan de desinfectie met chlooroplossingen (of vergelijkbaar middel) vervangen worden door inzet van THOR UVC. De besmette kamer is dan binnen een uur weer beschikbaar. Dit is met alternatieven niet het geval. Met waterstofperoxide is een patiëntenkamer in het gunstigste geval zeker acht uur niet beschikbaar.

THOR UVC kan ook preventief ingezet worden op hoog risico-afdelingen: patiëntenkamers en spoelkeukens op IC, MC, neonatologie, pediatrie, maagdarmleverziekte-afdelingen of kamers/ruimten op OK of CSA.

Bedrijfsabonnement

Met een bedrijfsabonnement wordt uw zorg- en werkomgeving met regelmaat gedesinfecteerd.

De huidige ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld het Coronavirus vragen steeds meer om een oppervlakte en ruimtedesinfectie die snel en effectief is. Iedere minuut dat niet gewerkt kan worden is een potentiele schadepost. Wij kunnen samen met uw schoonmaakdienstverlener kijken naar een passende oplossing.

Daarbovenop bieden wij een bedrijfsabonnement waar wij met enige regelmaat bij u op locatie langskomen om een van tevoren afgesproken aantal ruimtes te behandelen. U betaalt dan per behandeling. Deze oplossing is ideaal voor o.a. verpleeghuizen of bedrijven. Zo is een gedesinfecteerde zorg- en werkomgeving ook voor bereikbaar en haalbaar.

Financiële oplossingen

Met de introductie van ons pakket aan financiële oplossingen wordt het assortiment producten en zakelijke oplossingen voor desinfectie nog completer.

Herkent u dit? Meer doen met minder! Bezuinigingen! U bent actief in een omgeving waar technologieën en materialen continue veranderen. Om efficiency te waarborgen en te verbeteren, is het van het grootste belang te kunnen beschikken over de nieuwste technologie om patiënten de beste zorg te kunnen bieden. Wij hebben hier over nagedacht en een oplossing gevonden. Zakendoen met Psimco wordt nu nog makkelijker en completer via onze financiële oplossingen.

Wat bieden we

  • Aantrekkelijke tarieven en uitstekende voorwaarden
  • Betere balansverhoudingen
  • Snelle behandeling, gegarandeerd binnen 48 uur
  • Geen adders onder het gras
  • Maar vooral maatwerk

Operational Lease | Huur

De accountmanagers van onze financiële partner hebben jarenlange ervaring op gebied van effectieve financiële oplossingen.  We helpen U een goede beslissing te nemen.

Als u bij ons huurt, krijgt u het gebruiksrecht van het bedrijfsmiddel. Als de huurperiode voorbij is, kunnen wij u helpen bij het maken van de beste keus: u kan het bedrijfsmiddel teruggeven, nieuwe bedrijfsmiddelen huren of de bestaande huur verlengen.

Financial Lease

De kenmerken van financiële lease zijn vrijwel vergelijkbaar met koop op afbetaling en de standaard banklening.

Een groot verschil tussen lease en een banklening is dat bij lease 100% gefinancierd kan worden. In tegenstelling tot operationele lease wordt er bij financial lease in het algemeen geen restwaarde berekend.  De looptijd bij financial lease is vaak gelijk aan de standaard afschrijvingsperiode van het object. Bij financial lease berust het economisch eigendom bij u. U activeert het object op de balans en schrijft het af.

Andere oplossing nodig?

Samen met U de meest effectieve financiële oplossingen zoeken.

Mocht u een andere vorm voor ogen hebben, dan is dat ook geen probleem. Ons doel is samen met u de meest effectieve financiële oplossingen te vinden waarin we het u mogelijk maken méér met minder te doen. Daarbij kunt u genieten van een uitstekende service en innovatieve medische technologie. De Psimco manier van zaken doen. Wij combineren superieure producten met superieure service.

Het leveren van kwaliteit kost geld. Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.