Doelgroepen

UV-DESINFECTIE - HANDHYGIËNE MANAGEMENT - VACUMEERTECHNIEK - LUCHTDESINFECTIE - HIGH LEVEL DESINFECTIE (HLD) - INFECTIE PREVENTIE APP​

DOELGROEPEN

Met Psimco focussen we resoluut op geselecteerde sectoren. Zo staan we garant voor specifieke oplossingen op maat en kunnen we werkelijk het verschil maken. In de volgende sectoren maken we dag na dag het verschil:

Female nurse taking care of senior female patient at retirement home

Thuiszorgcentra

Onze oplossingen zorgen ervoor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen en dit op een veilige en gecontroleerde manier.

Ziekenhuizen

Efficiëntie zorg gaat gepaard met de juiste ondersteuning. Met Psimco reiken we net die tools aan waar ziekenhuizen nood aan hebben. Veilig en betrouwbaar.

Providing care for elderly. Doctor visiting elderly patient at home.

Woon- en zorgcentra/
assistentiewoningen

Een kwalitatieve zorg gepaard laten gaan met de nodige vrijheid en zelfstandigheid? Onze producten bieden de nodige zekerheid, waardoor een kwalitatieve zorg een garantie is. Dit zonder al te veel te beknotten.

Doctor talking about treatment

Privépraktijken

Onze producten worden veelvuldig ingezet in privépraktijken van dokters, tandartsen, chirurgen en andere medische zorgverstrekkers.

Doctors checking a disabled patient's x-ray

Psychiatrische centra & centra voor gehandicaptenzorg

Ook in de centra en instellingen zijn we aanwezig. Hier staan we in voor een veilige omgeving,

Toddler baby playing at a day care

Kinderopvang

Hygiëne en veiligheid voor de allerkleinsten? Reken maar dat we dit bij Psimco centraal plaatsen.

Nurse interviewing patient in hospital

Penitentiaire centra

Ook in het gevangeniswezen is hygiëne essentieel, logisch dus dat onze producten ook hier voor optimale omstandigheden zorgen.

Daughter taking care of her mother at home

Thuisverpleging

Door het efficiënt gebruik van innovatieve oplossingen kunnen wij de mensen langer een veilige thuis bieden zonder sociaal isolement. Zowel binnen als buiten het huis!

Meer weten over onze doelgroepen en services?

Wenst u meer te weten over onze oplossingen, producten of wenst u uw huidige situatie te evalueren? Contacteer ons en we maken graag een afspraak om vrijblijvend ons gamma voor te stellen. We denken met plezier met u mee en gaan met uw vraagstukken aan de slag.

Contactformulier