Over ons

UV-DESINFECTIE - HANDHYGIËNE MANAGEMENT - VACUMEERTECHNIEK - LUCHTDESINFECTIE - HIGH LEVEL DESINFECTIE (HLD) - INFECTIE PREVENTIE APP​

over ons

Psimco

Bij Psimco denken we niet in producten, maar in oplossingen voor zorginstellingen. Zo ontpoppen we tot een partner die meedenkt en meerwaarde schept. Ons team bestaat uit ervaren professionals met heel wat jaren ervaring in de zorgsector op de teller. Die ervaring laat ons toe snel en flexibel in te spelen op de noden van de sector. Daarbij houden we zowel het belang van de zorgwerkers als die van de patiënten/bewoners in het achterhoofd.

Kwalitatieve oplossingen staan voor ons centraal, waardoor we enkel met uitgebreid geteste producten van topleveranciers werken. Onze service garandeert een optimale werking. Wij begeleiden u dan ook van A tot Z, dit in samenwerking met erkende partners.

Als specialist houden we steeds de vinger aan de pols en speuren we de markt af naar technisch verantwoorde oplossingen met meerwaarde.

Wenst u meer te weten over onze mogelijkheden of bent u op zoek naar oplossingen voor uw vraagstukken? Wij bespreken het graag met u.

Wilt u ons contacteren?

Wenst u meer te weten over onze oplossingen, producten of wenst u uw huidige situatie te evalueren? Contacteer ons en we maken graag een afspraak om vrijblijvend ons gamma voor te stellen. We denken met plezier met u mee en gaan met uw vraagstukken aan de slag.

Contactformulier