Handhygiëne management

UV-desinfectie - Handhygiëne management - Vacumeertechniek - Luchtzuivering

Handhygiëne management

Uw digitale assistent voor infectiepreventie.

Talrijke klinische studies over de hele wereld benadrukken de sleutelrol die handhygiëne speelt bij infectiebeheersing en de financiële impact ervan op ziekenhuizen. Het meest opmerkelijke is dat uit onderzoek blijkt dat tot de helft van de HAI’s het gevolg is van slechte handhygiëne.

Infectiebestrijdingsteams besteden vaak een groot deel van hun werkuren aan handmatige gegevensverzameling en verwerking. Dit zou in het digitale tijdperk niet meer het geval mogen zijn. Hygiëne gerelateerde gegevens moeten geautomatiseerd verzameld en gevisualiseerd worden.

Psimco biedt hiervoor een intelligent IoT-platform waarop men handhygiënegebeurtenissen kan monitoren en visualiseren.

Aanvullende gegevens kunnen worden geïntegreerd, waardoor het platform eveneens als infectiepreventieportaal van het ziekenhuis kan dienen.

Handhygiëne management

NosoEx: handhygiëne monitoring

 Op zoek naar een slimme, veilige en elegante oplossing voor het desinfecteren van de handen? Die hebben we bij Psimco. Onze slimme oplossing is niet enkel een verfijnd staaltje hardware, maar beschikt ook over slimme software. Op deze manier monitort u perfect het gebruik en verbruik en kan er gericht bijgestuurd worden door het implementeren van verbeteracties, waardoor de verspreiding van infecties sneller gestopt kan worden.

NosoEx houdt toezicht op het handhygiënegedrag van gezondheidswerkers.
Infectiecontrole teams krijgen met dit IoT-systeem relevante gegevens voor hun dagelijkse activiteiten.

Wij maken uw bestaande handpompen intelligent waardoor ze gericht gebruikt kunnen worden en een perfect handhygiëne management mogelijk wordt. Dit retrofit principe biedt een groot financieel voordeel met het behoud van bestaande infrastructuur en de onafhankelijkheid van leverancier.
U beschikt steeds over de correcte informatie, weet waar de toestellen optimaal worden gebruikt en waar er bijkomende sensibilisering nodig is. Bovendien kan u tijdig bijvullen, waardoor er steeds voldoende desinfectiemiddel voorzien is. 

Meer weten? Vraag hier een DEMO aan!

Handhygiëne management

Hand-in-Scan: hét trainingssysteem voor handhygiëne in de zorg

s Werelds eerste op bewijs gebaseerd trainingssysteem, ontworpen om de handhygiëne in ziekenhuizen, zorginstellingen en woonzorgcentra aanzienlijk te verbeteren, betere handhygiëne aan te tonen en het risico op het verspreiden van besmettelijke ziekten te verminderen.

Hand-in-Scan™ verbetert de handhygiëne van uw medewerkers

In haast elk ziekenhuis, elke zorginstelling of woonzorgcentrum is handhygiëne  een heel belangrijk aandachtspuntMedewerkers moeten voortdurend attent gemaakt worden op en getraind in goede handhygiëne.
Het Hand-in-Scan™ systeem is daarvoor een uitstekend hulpmiddel. Hand-in-Scan helpt u de handhygiëne van uw medewerkers te trainen. Bovendien registreert het systeem alle trainingsacties. Zo kunt u de gerapporteerde data analyseren en gebruiken voor uw rapportage- en nalevingsverplichtingen.

Hand-in-scan live in actie zien? Vraag hier een DEMO aan!