Handhygiëne management

UV-desinfectie - Handhygiëne management - Vacumeertechniek - Luchtzuivering

Handhygiëne management

Uw digitale assistent voor infectiepreventie.

Talrijke klinische studies over de hele wereld benadrukken de sleutelrol die handhygiëne speelt bij infectiebeheersing en de financiële impact ervan op ziekenhuizen. Het meest opmerkelijke is dat uit onderzoek blijkt dat tot de helft van de HAI’s het gevolg is van slechte handhygiëne.

Infectiebestrijdingsteams besteden vaak een groot deel van hun werkuren aan handmatige gegevensverzameling en verwerking. Dit zou in het digitale tijdperk niet meer het geval mogen zijn. Hygiëne gerelateerde gegevens moeten geautomatiseerd verzameld en gevisualiseerd worden.

Psimco biedt hiervoor een intelligent IoT-platform waarop men handhygiënegebeurtenissen kan monitoren en visualiseren.

Aanvullende gegevens kunnen worden geïntegreerd, waardoor het platform eveneens als infectiepreventieportaal van het ziekenhuis kan dienen.

Handhygiëne management

NosoEx: handhygiëne monitoring

 Op zoek naar een slimme, veilige en elegante oplossing voor het desinfecteren van de handen? Die hebben we bij Psimco. Onze slimme oplossing is niet enkel een verfijnd staaltje hardware, maar beschikt ook over slimme software. Op deze manier monitort u perfect het gebruik en verbruik en kan er gericht bijgestuurd worden door het implementeren van verbeteracties, waardoor de verspreiding van infecties sneller gestopt kan worden.

NosoEx houdt toezicht op het handhygiënegedrag van gezondheidswerkers.
Infectiecontrole teams krijgen met dit IoT-systeem relevante gegevens voor hun dagelijkse activiteiten.

Wij maken uw bestaande handpompen intelligent waardoor ze gericht gebruikt kunnen worden en een perfect handhygiëne management mogelijk wordt. Dit retrofit principe biedt een groot financieel voordeel met het behoud van bestaande infrastructuur en de onafhankelijkheid van leverancier.
U beschikt steeds over de correcte informatie, weet waar de toestellen optimaal worden gebruikt en waar er bijkomende sensibilisering nodig is. Bovendien kan u tijdig bijvullen, waardoor er steeds voldoende desinfectiemiddel voorzien is. 

Meer weten? Vraag hier een DEMO aan!

Handhygiëne management

Surewash: trainingssysteem voor handhygiëne

De SureWash-trainingsproducten kunnen de infectiebeheersing van uw organisatie fundamenteel verbeteren.

Dit door het aanleren van de WHO-techniek om naleving te bereiken, het risico op infecties te verminderen en de resultaten voor de patiënt te verbeteren.

SureWash bestaat uit drie trainingsproducten: de ELITE, de GO en de APP. 

Door lessen en quizzen in het trainingsproces op te nemen, wordt het zorgpersoneel meer betrokken bij het leren. Daarom wordt spiergeheugen ontwikkeld, waardoor de handhygiëne toeneemt. Als resultaat wordt de verspreiding van infectie verminderd en worden de resultaten voor de patiënt verbeterd.

Om de rapportage te automatiseren en het niveau van naleving en deelname van de gebruiker te bepalen, heeft SureWash een RFID-badgelezer voor het inloggen van het personeel. Met de reporting suite kunt u eenvoudig de trainingsgegevens van het personeel volgen en beoordelen. Elke rapportweergave kan ook worden geëxporteerd naar PDF- of Excel-indeling om af te drukken, te archiveren of verder te verwerken.

Meer weten? Vraag hier een DEMO aan!