Uitbraak service

UV-DESINFECTIE - HANDHYGIËNE MANAGEMENT - VACUMEERTECHNIEK - LUCHTDESINFECTIE - HIGH LEVEL DESINFECTIE (HLD) - INFECTIE PREVENTIE APP​

Diensten

Uitbraak Service
UV-C Robot

De huidige ontwikkelingen rondom de COVID-19 pushen de noodzaak voor de inzet van UV robot. Kampt u momenteel met een uitbraak en wilt u weten of u UV robot uitbraak service ook voor langere periode kunt inhuren, dan bent U bij het goede adres.  Bij Psimco kan de UV robot op verschillende manieren gebruikt worden. Dit door aankoop, huur of leasing.

Zoals u weet, zijn de gevolgen van een uitbraak groot, zowel voor de patiënt als de maatschappij. Het financiële verlies dat een uitbraak met zich meebrengt, is groot. Vaak moeten afdelingen compleet ontruimd worden. Dit is tijdrovende activiteit en leidt tot veel onrust voor patiënten, naaste familieleden en personeel in de zorginstellingen.

Diensten

Gevolgen uitbraak

Jaarlijks hebben we te maken met vele uitbraken waar een desinfectie nodig is als gevolg van een virus- of bacterie uitbraak. MRSA, VRE en Norovirus zijn zeer moeilijk te bestrijden. Zorginstellingen hebben hier mee te maken. Dit leidt in veel gevallen tot een opnamestop van patiënten, operatiekamers worden gesloten en de bezoekregelingen moeten worden aangepast.

Met UV robot desinfecteert u gemiddeld 15-20 ruimtes per normale werkdag.

Er behoeven geen extra maatregelen genomen te worden m.b.t. afplakken van ventilatie roosters, deuren en/of ramen. Er hoeft niet uitgewasemd te worden na de behandeling. UV robot is een droog desinfectie proces. Eenvoudig en veilig in gebruik.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat UV robot extra wilt inzetten bij uitbraken van bacteriën & virussen op patiëntenkamers, spoelruimtes, en apparatuur die op meerdere kamers komt (bloeddrukmeters, verbandkarren en pompen).Na het gebruik van UV robot kan de ruimte meteen in gebruik genomen worden.  Dit bespaart u veel tijd en geld. De onrust keert snel weer tot de nodige rust.

Diensten

Onder controle

Via ons servicebedrijf krijgt U de uitbraak binnen de 24 uur onder controle.
Door UV robot als extra laag van bescherming toe te voegen bovenop uw bestaande infectiepreventie-inspanningen houdt u de bacteriële load in uw patiënt/cliëntgebonden ruimte structureel laag. Zodoende biedt u uw patiënten/cliënten, families/partners en uw medewerkers een veilige zorg- en werkomgeving.

Clean hospital room interior at night

Diensten

Korte termijn huur

Na einddesinfectie van een patiëntenkamer is de besmette kamer door inzet van UV robot binnen een uur weer beschikbaar. Mocht u een einddesinfectie van een patiëntenkamer willen doen na opheffing isolatie dan kan de desinfectie met chlooroplossingen (of vergelijkbaar middel) vervangen worden door inzet van UV robot. De besmette kamer is dan binnen een uur weer beschikbaar. Dit is met alternatieven niet het geval. Met waterstofperoxide is een patiëntenkamer in het gunstigste geval zeker acht uur niet beschikbaar.

UV robot kan ook preventief ingezet worden op hoog risico-afdelingen: patiëntenkamers en spoelkeukens op IC, MC, neonatologie, pediatrie, maagdarmleverziekte-afdelingen of kamers/ruimten op OK of CSA.

Diensten

Bedrijfsabonnement

Bedrijfs-
abonnement

Met een bedrijfsabonnement wordt uw zorg- en werkomgeving met regelmaat gedesinfecteerd.

De huidige ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld het Coronavirus vragen steeds meer om een oppervlakte en ruimtedesinfectie die snel en effectief is. Iedere minuut dat niet gewerkt kan worden is een potentiele schadepost. Wij kunnen samen met uw schoonmaakdienstverlener kijken naar een passende oplossing.

Daarbovenop bieden wij een bedrijfsabonnement waar wij met enige regelmaat bij u op locatie langskomen om een van tevoren afgesproken aantal ruimtes te behandelen. U betaalt dan per behandeling. Deze oplossing is ideaal voor o.a. verpleeghuizen of bedrijven. Zo is een gedesinfecteerde zorg- en werkomgeving ook voor bereikbaar en haalbaar.

measuring blood pressure.