Financiële oplossingen

UV-DESINFECTIE - HANDHYGIËNE MANAGEMENT - VACUMEERTECHNIEK - LUCHTDESINFECTIE - HIGH LEVEL DESINFECTIE (HLD) - INFECTIE PREVENTIE APP​
Close up of medical practitioner filling in paperwork

Diensten

Financiële oplossingen

Met de introductie van ons pakket aan financiële oplossingen wordt het assortiment producten en zakelijke oplossingen voor desinfectie nog completer.

Herkent u dit? Meer doen met minder! Bezuinigingen! U bent actief in een omgeving waar technologieën en materialen continue veranderen. Om efficiency te waarborgen en te verbeteren, is het van het grootste belang te kunnen beschikken over de nieuwste technologie om patiënten de beste zorg te kunnen bieden. Wij hebben hier over nagedacht en een oplossing gevonden. Zakendoen met Psimco wordt nu nog makkelijker en completer via onze financiële oplossingen.

Wat bieden we?

  • Aantrekkelijke tarieven en uitstekende voorwaarden
  • Betere balansverhoudingen
  • Snelle behandeling, gegarandeerd binnen 48 uur
  • Geen adders onder het gras
  • Maar vooral maatwerk

Diensten

Lease | Huur

Operational Lease | Huur

De accountmanagers van onze financiële partner hebben jarenlange ervaring op gebied van effectieve financiële oplossingen. We helpen U een goede beslissing te nemen.

Als u bij ons huurt, krijgt u het gebruiksrecht van het bedrijfsmiddel. Als de huurperiode voorbij is, kunnen wij u helpen bij het maken van de beste keus: u kan het bedrijfsmiddel teruggeven, nieuwe bedrijfsmiddelen huren of de bestaande huur verlengen.

Financial Lease

De kenmerken van financiële lease zijn vrijwel vergelijkbaar met koop op afbetaling en de standaard banklening.

Een groot verschil tussen lease en een banklening is dat bij lease 100% gefinancierd kan worden. In tegenstelling tot operationele lease wordt er bij financial lease in het algemeen geen restwaarde berekend. De looptijd bij financial lease is vaak gelijk aan de standaard afschrijvingsperiode van het object. Bij financial lease berust het economisch eigendom bij u. U activeert het object op de balans en schrijft het af.

Andere oplossing nodig?

Samen met U de meest effectieve financiële oplossingen zoeken.

Mocht u een andere vorm voor ogen hebben, dan is dat ook geen probleem. Ons doel is samen met u de meest effectieve financiële oplossingen te vinden waarin we het u mogelijk maken méér met minder te doen. Daarbij kunt u genieten van een uitstekende service en innovatieve medische technologie. De Psimco manier van zaken doen. Wij combineren superieure producten met superieure service.

Het leveren van kwaliteit kost geld. Het niet leveren van kwaliteit kost kapitalen.

Contactformulier