Luchtdesinfectie

UV-desinfectie - Handhygiëne management - Vacumeertechniek - Luchtdesinfectie

Oplossingen

Luchtdesinfectie

Onze luchtreinigers voorzien van een medisch filterblok combineren optimale luchtreiniging met ozondesinfectie. De Psimco-oplossingen hebben zich al ruimschoots bewezen in medische omgevingen waar de gezondheidsmedewerkers en patiënten aanwezig zijn.

De luchtreiniger heeft filters die zijn gecertificeerd volgens EN1822 die voldoen aan de Europese normen. De combinatie van filters waarmee deze luchtreiniger is uitgerust en het filtervermogen maken de verwijdering van verontreinigende stoffen en bacteriën tot 99,997% mogelijk. Het apparaat heeft meerdere controles en laboratoriumtests ondergaan om ongeëvenaarde prestaties te garanderen. Het is met name getest door de Europese organisatie ETV (verificatie van milieutechnologie).

Meer weten? Vraag hier een DEMO aan!

EOLIS Air manager 600 & EOLIS Air manager 1200

Luchtdesinfectie

Het spreekt voor zich dat dit toestel ook ingezet kan worden in de strijd tegen het coronavirus. Bijkomend leveren we voor deze techniek ook luchtsensoren voor CO2-meting, die ook toepasbaar is voor scholen.

Oplossingen

De prestaties van EOLIS Air Manager

De technologie van een professionele luchtreiniger ten dienste van uw gezondheid.

EOLIS Air Manager is slim

De luchtreiniger past zich automatisch aan de ruimte waarin hij staat opgesteld

EOLIS Air Manager is uitgerust met sensoren die het mogelijk maken om in realtime het vervuilingsniveau in de ruimte te kennen en VOS (Vluchtige Organische Stoffen) te onderscheiden van de fijne PM2.5-deeltjes die in de lucht aanwezig zijn.

Filters van medische kwaliteit voor filtratie op maat

Afhankelijk van de vervuilende stoffen, virussen, omgevingen ... is er voor elk bedrijf een oplossing.
EOLIS Air Manager integreert een filtersysteem dat bestaat uit filters van medische kwaliteit (gecertificeerd EN 1822-4): HEPA H13 of ULPA U15, om zowel microdeeltjes als virussen te filteren, inclusief die met een grootte gelijk aan Covid 19.

Evenals een actief koolfilter met een zeer hoge dichtheid Onze Franse filterunit zorgt zo voor de eliminatie van 99,99% van de fijne deeltjes (PM10, PM2,5), geuren, VOS, stof, bacteriën, dampen, gassen, enz.

EOLIS Air Manager is krachtig, met antivirus- en bacteriefiltratie

Een krachtpatser in een compacte luchtreiniger.

De kracht, vergezeld van een unitair gecertificeerd filtersysteem van medische kwaliteit, elimineert 99,997% van deeltjes, geuren, vluchtige organische stoffen (VOS), bacteriën, dampen, gassen, stof ...

Deep Clean-functionaliteit met actieve zuurstof

Zuiver de binnenlucht grondig.

Deze functie (kan worden geactiveerd / gedeactiveerd) genereert actieve zuurstof (Ozone 03) om een ​​basisbehandeling te bieden. Dit krachtige natuurlijke middel kan de meest hardnekkige geurtjes behandelen die kunnen worden aangetast in textiel of tapijten, huisstofmijten, schimmels, schimmels, enz 


EOLIS Air Manager: ecologisch ontworpen en zorgt voor veiligheid

Een luchtreiniger die ook het milieu respecteert!

EOLIS Air Manager heeft dagelijks een laag energieverbruik dat kan worden geoptimaliseerd dankzij de Activ-modus (intelligente bedrijfsmodus die zijn werking aanpast aan de niveaus van gedetecteerde verontreinigende stoffen).

Meer weten? Vraag hier een DEMO aan!

Luchtdesinfectie

Bescherm uw werknemers!

De luchtreinigingssystemen van Natéosanté zijn officieel goedgekeurd door de Belgische Federale Overheid voor Volksgezondheid tegen COVID-19.

De afgelopen maanden heeft de Belgische Federale Overheid voor Volksgezondheid uitgebreid onderzoek gedaan en formele wetgevingen opgesteld voor een COVID-19-vrij binnenklimaat.

Natéosanté voldoet aan deze wetgeving en draagt daadwerkelijk bij aan de strijd tegen COVID-19. Daarnaast kunnen de luchtreinigingssystemen een bijdrage leveren om de gezondheid van uzelf, uw werknemers en uw collega’s te verbeteren, door de werkomgeving actief te reinigen van andere virussen, bacteriën, schimmels, geuren, gassen en pollen.

Kies vandaag nog voor zuivere lucht en reduceer het aantal verzuimdagen van uw werknemers.